12.09.2007 г., 22:25 ч.

За вас, приятелки любими 

  Поезия
968 0 3

Не искам от вас да сте с мене
във всеки момент - добър или лош.
Не искам да ми отделяте време,
да ми давате последния си грош.

Не очаквам все да сте насреща.
Не бих го искала от вас.
И глупости когато и да плещя,
да ме слушате минути, час.

Не вярвах, че някога ще намеря
приятелки добри и човечни
и без дума дори да обеля,
какво ми е да знаят вечно.

Не искам много, помнете...
само да сме винаги така щастливи.
Каквото искате, правете...
Но нека си останем толкоз диви.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??