15.03.2005 г., 15:29 ч.

За верността 

  Поезия
1049 0 4
Мисълта ти да ми бъде вярна!
Всичко друго ти прощавам:
сторени, несторени злини,
дума хубава, ала невярна...

Даже нож в гърба оставям ненаказан,
ала казвам -
мисълта ти да ми бъде вярна,
а за другото съм глух и ням
и ти прощавам.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??