Дълъг път вървях на упреци и на обиди.
В сърцето ми тежки спомени се давят,
но до мен оставахте предани и мили,
вие, ПРИЯТЕЛИ, ПРИЯТЕЛИ от сайта.
За вас аз пишех с нетърпение.
И още пиша. Уча се от вашите творби.
Всяка поражда в мене творческо вълнение
и радост. Понякога дори сълзи.
Щастлива съм, че вие сте хората, които
ми показват непознат за мен, изящен свят.
Творци сте, творци, докоснали звездите
и прегръщам ви оттук, от моят морски град!
© Сияна Георгиева Всички права запазени
И аз изпитвам и чувствам същото, но ти го казваш по красив начин