17.12.2007 г., 14:37 ч.

За Вярата. 

  Поезия » Друга
1159 0 12

Захвърлена в помийна яма,

зарита с жлъч и злост,

остъргана навярно от душата,

жигосана, за грам живот.

Флаг - развяван от неверници,

от лицемери песен пята,

ползвана за безизходици,

в храмове разлята...

Видях те - въпреки чернилката,

от светостта ти пих.

Свалих те нежно от бесилката,

Надежда, Вяра и Любов открих!

За себе си.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??