11.01.2011 г., 19:00 ч.

За възглавниците... и джаза... 

  Поезия » Еротична
897 0 4

 

 

Тази нощ бях... (на върха...)

В джазирано-акордна

тишина и полусън

на възглавници

разхвърляни,

разноцветни,

разпалващи,

но не камината -

тя гореше от очите ни.

Притуряхме ù

огнедишащи сърца,

утолявайки ръце

на постеля от ноти,

с умеещи пръсти -

(от свиренето на с(е)акса).

Беше дълга разходка

до  т-а-м   и обратно!

Беше... тази нощ...

Моля те,

(по)свири ми

още...

 

 

--------------

 

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??