16.08.2011 г., 16:31 ч.

Забава 

  Поезия » За деца
1079 1 5

      Забава

 Хей, приятелко добра,

 хайде с мене на игра!

 Ще играем и ще пеем,

 ще лудеем, ще се смеем.

 В луди танци се впусни,

 весели се, весели!

 Хей приятелко добра!

 Бързо с мене на игра! 

 

                                        Това беше моето първо стихотворение и го посвещавам на моите най-добри приятели - Стела, Васи, Ади и Дидо!

     ОБИЧАМ ВИ !

© Елина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??