Забава
Хей, приятелко добра,
хайде с мене на игра!
Ще играем и ще пеем,
ще лудеем, ще се смеем.
В луди танци се впусни,
весели се, весели!
Хей приятелко добра!
Бързо с мене на игра!
Това беше моето първо стихотворение и го посвещавам на моите най-добри приятели - Стела, Васи, Ади и Дидо!
ОБИЧАМ ВИ !
© Елина Иванова All rights reserved.