12.01.2010 г., 11:46 ч.

Забавна математика 

  Поезия » Хумористична
4364 0 14

Получавам есемес
от палава съседка:
аз ще бъда шест,
искаш ли да си деветка?

Разбира се, че съм навит,
отговарям без умуване:
привеждай се във вид,
удобен за логаритмуване!

По стълбите тичам нагоре,
вече убеден на практика,
че приложима е в живота
тази скучна математика!

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??