8.08.2009 г., 11:26 ч.

Забавно 

  Поезия » Друга
762 0 6

Според мен,
всички истини за живота
е лесно да се научат:
достатъчно е да застанеш
точно, където много жени
излизат от работа
и да си доизмисляш
защо бързат
по различен начин.
Но и в това има риск:
веднъж на много години да зърнеш
красавицата, която след работа върви бавно.
И да ти се наложи
доста добре да побързаш,
за да успееш да я уловиш

(преди да се хвърли от моста).

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??