17.05.2004 г., 18:28 ч.

Заблуда 

  Поезия
1349 0 2
Не те обичах знай любима
за мене беше следващ знак,
със теб приключих таз година,
но в другата ще пробвам пак!

Така си мислех аз до вчера,
но ето на каква беля,
без теб немога да живея,
невиждам смисъл във деня!

Незнайно влюбих се във тебе
незнам как случи се това,
искрицата запали ти във мене,
която топли ме сега в нощта!

Незнам дали oтново ще те видя,
дали по моя път ще тръгнеш ти!
Но знам искрицата във мене,
за тебе вечно ще гори!


© Людмил Павловски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??