20.04.2007 г., 9:04 ч.

Заблуда 

  Поезия
667 0 8

Вървиш без посока и не ти пука.
Нямаш пари и не ти дреме.
Нямаш ток, вода и дом - че, к`во от това?
Прежълтяваш, посиняваш, позеленяваш - ами!
Гладуваш, припадаш, разболяваш се - глей си работата, уе!
Умираш и дори не знаеш за какво.
А и да знаеш, все туй.
През живота си дали си направил нещо добро?
Не знаеш, а и да знаеш...
Кой си ти? - Не знаеш!

© Богдан Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??