6.06.2006 г., 18:02 ч.

Заблуда 

  Поезия
525 0 2

Така студено е в стаята тъмна,
и исках теб, а леглото ме прегърна.
Ти ме остави със самотата
и не попита как ще бъда аз, горката.
Защо ли се учудвам - такъв си си ти,
явно съм се заблудила, че обичаш ме истински!
 

 

© Ил Пс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??