Jun 6, 2006, 6:02 PM

Заблуда 

  Poetry
527 0 2

Така студено е в стаята тъмна,
и исках теб, а леглото ме прегърна.
Ти ме остави със самотата
и не попита как ще бъда аз, горката.
Защо ли се учудвам - такъв си си ти,
явно съм се заблудила, че обичаш ме истински!
 

 

© Ил Пс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??