2.12.2006 г., 21:53 ч.

Забранен плод 

  Поезия
1139 0 3
Не искам чувства аз от теб,
за тебе нека бъда чужда
от тебе искам само секс -
от него само имам нужда!

Както никой ме влудяваш
със целувките си страстни
и с очите дето притежаваш
със небесен цвят прекрасен.

Ти си мойта нежна дрога,
плод за мене забранен
и вихрушка в мене снежна
предизвикваш в летен ден.

В огъня за тебе влизам,
за послед нощ със теб...
за последно да те имам,
да те чувствам и със тебе
да горя....

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??