22.03.2023 г., 11:39 ч.

Забранена 

  Поезия » Любовна
581 0 0

Тихо, кротко вървя под дъжда 

С надежда да измие моята тъга 

Лицето мокро е, тежи ми любовта.

Сърцето счупено е, но не мога да спра.

Връщам се при теб, макар и да се давя

в горчивата ти обич и не мога да забравя 

Нашата любов неизживяна –

Луда

Забранена 

Неразбрана

Вървя към теб и се питам, защо толкова много те обичам.

© Ивана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??