Едничка приказка ще ви разкажа,
Дълбоко скътана във моето сърце.
„Напълно луди"- всеки ще си каже,
Ала луди ли са - знаят само те.
Залюбил момък нашата принцеса,
Ала не знаел колко зла била.
Базик да стори тя, че го харесва,
Работата се объркала една...
Ала простил й той за всичко,
Не спрял да гледа с топъл плам.
Една истина - че го обича -
Научила тя нашата мадам.
А срам таял се у момчето,
Любов предложила му тя.
Юли на четвърти те се взели.
Банална връзка. Два месеца така.
Обичта в сърцето му се затвърдила.
Внезапно нещо в ней се вкаменило...
To be continued
© Дивата Лагуна Всички права запазени
[а няма ли да е още по=добре да оставиш по един ред разстояние & да образуваш отделни куплети? Така идеята ще се откроява още по-добре... ]