20.02.2020 г., 19:24 ч.

Забранена любов 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
816 1 0

Нашата любов е забранена, 

но не успявам да те забравя, любими, 

в нощите те сънувам до мен, 

през деня пред себе си те виждам.

Спомням си за целувките ни

и страстта се разгаря, а е грях това.

Срещнах истинската любов,

но тя за нас вече е забранена.

Обичаме се, но е грях това чувство, 

прости ми, любими, и ти, любов,...

 

 

 

 

 

 

 

Гр. Хасково

01.02.2020 г./ 17:17 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??