Нашата любов е забранена,
но не успявам да те забравя, любими,
в нощите те сънувам до мен,
през деня пред себе си те виждам.
Спомням си за целувките ни
и страстта се разгаря, а е грях това.
Срещнах истинската любов,
но тя за нас вече е забранена.
Обичаме се, но е грях това чувство,
прости ми, любими, и ти, любов,...
Гр. Хасково
01.02.2020 г./ 17:17 ч.
© Мечтателка All rights reserved.