1.08.2007 г., 16:22 ч.

Забранени строфи 

  Поезия
620 0 14
                                                       ___        ___



              Животът цял през мене преминава.

           Като стихия чувства ме поглъщат.

           В душата ми гореща се стопяват

           и в  забранени строфи се превръщат.

           Така косите  все по-бели стават,

           но аз съм  вечно все оная СЪЩАТА!
                                                                                                              
                                                                                                                ТМ

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??