14.01.2007 г., 22:17 ч.

забрава 

  Поезия
581 0 6

Небето синьо ме понася и летя,
изгубвам се във вечност и мечти,
политам над морета и цветя,
и радвам се на слънчеви лъчи...

...И тебе, миличка, забравям аз,
за топлия ти глас забравям,
забравям всичко между нас
и болката раздираща забравям.

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??