20.03.2008 г., 7:49 ч.

Забрава 

  Поезия » Любовна
611 0 0
Какво очакваш да направя,
как искаш да постъпя аз?
И как, кажи ми, да забравя
всичко случило се с нас.

Да, не зная как да те намразя.
Да, не зная защо си  такъв.
Да, не зная какво да запазя -
да остане като спомен пръв.

Не зная. Но опитвам се. Желая
да спре съзнанието ми за миг.
И тебе да заключа в стая,
дълбоко някъде във този миг.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??