20.06.2009 г., 12:37 ч.

Забравена ... 

  Поезия » Любовна
632 0 18

На тръгване забравих

май да те целуна...

Нарочно. За да ме очакваш пак.

 

Навън ще затанцуват ли капчуците?!

Или в очите ми ще завалят

дъждовни капки...

наместо сълзи?!

 

Обърнах се неволно.

Във твоите видях...

Нали ми каза, че не плачеш?

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??