На тръгване забравих
май да те целуна...
Нарочно. За да ме очакваш пак.
Навън ще затанцуват ли капчуците?!
Или в очите ми ще завалят
дъждовни капки...
наместо сълзи?!
Обърнах се неволно.
Във твоите видях...
Нали ми каза, че не плачеш?
© Нели All rights reserved.