22.05.2008 г., 9:26 ч.

Забравената светлина 

  Поезия » Друга
598 0 1

И утре пак е ден,
светъл, хубав, подреден,

 

С толкоз цвят наситен,
безкрайно любопитен,

 

Озарен е той от нея -
прекрасната ми фея,

 

Закриляща ме всяка нощ,
напътстваща ме йощ,

 

Животворна, мила,
добрина творила,

 

За мен е тя единствена,
пътеводна светлина...

    

Не съм те забравил... а и не искам... честит рожден ден... със закъснение...

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??