3.06.2010 г., 0:29 ч.

Забрави го! 

  Поезия » Любовна
935 2 0

„Имаш достатъчно основание да го презираш”

Влади

Не мисли го!
Не търси го!
Остави го!
Забрави го!
Чуваш ли ме? Забрави го!
Не, не мога
и не искам...
Таз любов невъзможна,
кажи ми, как...
как да превъзмогна,
като нито искам,
нито мога...

Не търпи го!
Не тъжи го!
Не люби го!
Зарежи го!
Чуваш ли ме? Зарежи го!
Не, не мога
и не искам...
Таз любов невъзможна,
кажи ми, как...
как да превъзмогна,
като нито искам,
нито мога...

Не бленувай го!
Не сънувай го!
Не мечтай го!
Не желай го!
Чуваш ли ме? Не желай го!
Не, не мога
и не искам...
Таз любов невъзможна,
кажи ми, как...
как да превъзмогна,
като нито искам,
нито мога...

Не говори му!
Не пиши му!
Не жали му!
Не плачи му!
Чуваш ли ме? Не плачи му!
Не, не мога
и не искам...
Таз любов невъзможна,
кажи ми как...
как да превъзмогна,
като нито искам,
нито мога...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??