14.04.2006 г., 14:38 ч.

ЗАБРАВИ И СЕ УСМИХНИ 

  Поезия
742 0 6
Под звуците на песента
кърши тя сега снага.
Завладяна от:
страстта, обичта,
смеха и радостта.
Усмивка грейнала е на лицето,
светъл лъч блести в сърцето.
Не мисли за момче!
Или поне не е едно :)

Обича всички!

Обича и истински,
и знае, да живе!
За радост тя винаги ще копнее!
Да дарява любов,
определно знае.
Животът и е филм, изпълнен с  усмивки!
Живот - препълнен с искренност!
Обича тя
и иска да го сподели.
Забрави с нея ти,
за всички дебнещи беди.

© Жеже Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??