5.11.2010 г., 8:51 ч.

Забрави си нещо 

  Поезия
543 0 1

Забрави си нещо в мене, моля те!
Дали погледа на изморените очи,
дали обръщение, с което на мен говориш,
дали въздишка, когато мълчиш...
Забрави си в мене американския акцент,
забрави потръпването от нокти по гърба,
забрави иронията, с която разсмиваш мен.
Забрави си честността.
Забрави си нещо, много те моля!
Нека само аз да съм го имала
и след мене да ти липсва до изнемогване.
Нека нещо да ти взема.
Отнеси ме...

04.11.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??