25.05.2006 г., 2:29 ч.

Забравил си за всичко... 

  Поезия
745 0 2
Дали някой ще каже, че се обичахме.
За другите бяхме много щастливи
и завиждаха ни всички на това,
че с теб не се деляхме,
а за час, когато се деляхме,
през пет минути си звъняхме.
Сега забравил си за всичко, нали?
Забравил си как обичаше ме ти,
сега и нея ти си имаш -
на мен дори и за "Здравей!" не кимваш,
но аз не ще ти преча
и само казвам ти: бъди щастлив със нея.

© Ивет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??