6.09.2008 г., 20:32 ч.

Забравила е 

  Поезия » Любовна
1008 0 9
Ако някой ден, когато позвъниш,
няма кой вратата да отвори -
не се сърди и да виниш
там няма кой да отговори.

Под стъпката оставен е ключът -
в самотното да влезеш, ако искаш.
Душата ми е там, но тя мълчи,
отвикнала да разговаря с всички.

И в този миг безумно закъснял,
решил, че аз не съм ненужна -
спести ми късната печал.
Душата ми е вече чужда.

Стани и просто си тръгни -
тя няма да те спре, да спори...
Недей, недей да я виниш -
забравила е да говори.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??