6.08.2008 г., 9:43 ч.

Забравила рождения ти ден 

  Поезия » Любовна
1407 0 20

Забравила рождения ти ден,

виновно аз сега към теб вървя.

Залисана в живота ежедневен,

пропуснах даже да те поздравя...

 

Не зная и какво да ти даря,

а ми се иска да те изненадам;

Опитвам нещо истинско да избера.

Да те зарадвам! Да те очаровам!

 

Събирам в шепа късчета мечти,

добавям малко спомени и сънища...

Сърцето ми с вълнение шепти

и мисълта ми с обич ги загръща.

 

И този дар понесла във ръце

за твоя ден рожден те поздравявам!

Дарявам с него твоето сърце

и на духа ти полет пожелавам!

© Деси Копчалийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??