18.09.2009 г., 9:52 ч.

Забързано време... 

  Поезия » Философска
713 0 4

Темпото как грабва ни буквално,

всеки забързан, груб и не мил.

Забързано време  ограбва,

а животът тече ... и е мил....

 

Проблеми има  безпощада

и кризата е, като  камшик...

Материалното  ограбва,

не връща се  днескашен  миг...

 

Забързано  време...миг, поспри!

Вятър да вее буйни  коси...

Отдих .... обич, божествен  венец,

природен  дар  зарежда живец....

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??