22.01.2013 г., 16:08 ч.

Зад фон дьо тен и цайси 

  Поезия » Любовна
1342 1 21

Моята специалност е да бягам
от тестостеронни вероятности.
Фантазирам си с кого си лягам,
безконтрацептивно - безопасно е.

Моята специалност е да крия
себе си зад фон дьо тен и цайси.
Ако си решил гнездо да свиеш
в лявото предсърдие – мечтай си!

Моята специалност е да лъжа.
Двеста грама пепел на езика ми
правят го негоден да го вържа.
Искам те, а казвам: „Нещо пита ли?!”

Викали му „средно-специално”,
а на мен специален ми е средният.
С него ти посочвам моментално, 
че „не вàжиш”. После плача, бедната. 

Моята специалност е да чакам,
докато сърцето ти не падне
между панкреаса и далака,
в чуване на: „Няма как да стане”.

… но със теб така са идеални
всичките ми лудости, че… Мister,
ти, от „БЪЗЛА” - средно-специално,

все си ме добутал 
до „магистър”!

© Лора Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??