28.09.2015 г., 17:43 ч.

Зад стрелките на времето 

  Поезия » Любовна
579 0 0

Зад стрелките на времето

ReмаТе

 

Нищо не виждам
и нищо не чувам
взирам в тъмното
към два през ноща
и пиша си разни
такива детински
скромни куплети
- за любовта.

 

И нямам търпение
да те видя, и нямам...
кога ли ще стане
шест сутринта
при тебе да дойда
усмихнато сънен
с чаша кафе
и кифла в ръка.

© Людмил Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??