30.05.2017 г., 17:21 ч.

Заедно, Аз и Ти 

  Поезия » Любовна, Еротична
1342 4 0

Ще се спусна нежно към бедрата,
бавно със затворени очи.
Устните ми ще целуват суетата,
и тялото ти – по неговите дължини.
 

С език по кожата ти ще рисувам,
фигурки без образ от страни,
знам че може да сънувам,
но дано сънуваш го и ти.
 

Страстно телата, ще се сливат.
Нюансът на нощта, ще се промени.
това ще е моментът в който,
заедно ще сме аз и и ти.

© Борислав Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??