10.01.2021 г., 1:35 ч.

Заедно с Дъгата да изгреем 

  Поезия » Любовна, Строги форми
423 2 10

Искаш ли да си намерим стая,

да се скрием в миг от клеветата?

Но защо да бягаме, щом зная,

че за волен полет е душата?

 

Няма да потъвам вдън земята

и невинен с тебе да се кая.

Мила моя, дай си ти ръката -

и да литнем влюбени в Безкрая!

 

Заедно с Дъгата да изгреем!

Любовта лика си да открие

и за нея чувствено да пеем!

 

А отдолу низостта все вие

и по нас нагоре, много смешно,

камъчета мята безнадеждно.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??