3.02.2021 г., 7:20 ч.

Заглъхне в меланхолия 

  Поезия » Пейзажна
414 0 0

Крача по пътеката от времето похабена,
от смразяващата пустош така заобиколена.
Мрачни мисли пръскат като порой,
удрящи силно повърхността без покой.
Депресията тихомълком пригърмява,
на таз душа крехка стените разрушава.

© Илиян Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??