30.08.2015 г., 18:06 ч.

Загриженост 

  Поезия » Гражданска
292 0 2

Виждам, че мнозина са загрижени, неверни.
И във въпросително море се давят:
"Боже!... Ако се продъни и зачерни
Европейският съюз, тогава
кой ще ни огрява и оправя?"...


Хора, не мислете за неща ненужни!...
Ето, щатите крилати ще ни пратят
други, по-надеждни, силни, дружни
и въоръжени по-добре съюзници -
ислямисти, мюсюлмански братя...

 

Марин Тачков
29 август 2015 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!...
  • Доста песимистично звучи, но имаш основание за тази хаплива ирония. Най-добре е, според мен, да разчитаме единствено на себе си, но с тези управници, не знам как ще успеем да се справим. Поздравления!
Предложения
: ??:??