20.09.2023 г., 12:16 ч.

Загуба 

  Поезия » Друга
163 0 2

Не струвате заедно хора - развалени души,

любовта ви на омраза смърди..

Не струвате заедно - щастието го няма,

а уважението - пълна забрава..

Къде отиде пламъкът на обичта при вас,

къде отиде пожарът, огънят, искрата,

защо тук съм аз..

Грешка на вашето творение,

така безпристрастна,

мостът на греха,

така съм нежелана.

Разбито сърце, разбит дом,

под красивия син небосклон.

Звездите не говорят за вас,

против вас съм и аз..

Не струвате заедно хора - защо така,

защо трябва да насилвате нещата,

но както и да е, ще свикна с тъгата.

Моля ви, спрете,

за сплотеност не се жалете,

просто се разделете,

но заедно отново в тази грозота не бъдете...

© Теодора Компанска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мисля, че не сте пълноправният човек, който ще съди за това какво пиша и качвам и дори не можете да бъдете сигурна, че това се отнася директно за мен. Така че можете просто да си замълчите и да оставите мнението за себе си и вместо да се впускате в размисли във формата на коментар, се научете да пишете малко по-грамотно.
  • Нужно ли е да се обяснявам?!
Предложения
: ??:??