9.11.2016 г., 17:55 ч.  

Загуба на плътност 

  Поезия » Свободен стих, Друга
549 1 0

След плаващата запетая 
всички цифри сме удавници.
Ще бъдем порицани,
ако за миг забравим
да сме обективни
до изтръпване,
безчувствени,
във общата безпочвеност.
Накрая си оставаме
само мета данни.
 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??