31.03.2019 г., 11:04 ч.

Загубена душа 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
641 2 2

душата 
чисто непокорна 

 


в бездънното свети 
за внимание 

 


като 
клета душица 
заключена по 
невнимание 

 


на клетото си 
тяло 
... вик... 
... крясък... 
... болка... 

 


огласящи 
стените на 
мръсното си 
съществуване 

 


​​​​​​... вик ...

... крясък ... 

още 

и още

​​​​​​... болка ... 

 


докато накрая 
не намери
спокойствие 
в тъмнината 

 

🥀🥀🥀

 

​​​​​​Имам чувството, че не се получи както исках... 

​​​​​

© Jontess Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • 😍😍😍 Доста е goals с моето "осъдени души"
  • Идеята е чудесна!
    Ще се справиш, просто го остави да поотлежи. Подсъзнанието и Музата ще си свършат работата
    Прегръдка!!!
Предложения
: ??:??