26.01.2020 г., 3:12 ч.  

Загубено пространство 

  Поезия » Любовна
548 0 2

Възражда се отново безнадеждната надежда

Всичко тя забрави, всичко е простила.

И отново в любимите очи се вглежда,

с поредна преродена сила

 

Дявол си, не познаваш моралности човешки

Забавно как е мъчението на тленните души

Как нижат се отровно часовете тежки,

щом звукът от светлината заглуши.

 

На никого не носиш ти добро...

Цялото ти същество пропито е с поквара

Непознати ти са думи като съвест

Как да ти тежи товара?

 

Но....

Твоите очи, твоите очи.

Моля те, махни се.

Замълчи.

 

© Исмигюл Хаджиеминова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??