2.03.2014 г., 15:13 ч.

Загубих се 

  Поезия
470 0 0

Няма да бъда банална
и да разказвам как
в рокля бална
съм се загубила
в гората.

Няма да разказвам как
чакам да изгрее зората.
Не чакам принца,
аз и без него съм принцеса.

Загубих се умишлено в гората.
Загубих се в цветята
и не искам да ме намерят.

Там такива като мен
добре виреят.
И на пек,
и на студ,
и на лед,
и на ветрове
себе си ще опазя.


Денизера





© Дениз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??