13.10.2007 г., 15:47 ч.

Загубих вярата си в теб 

  Поезия
917 0 12
Загубих вярата си в теб,
душата ми се мята като птица.
Загубих вярата си в теб,
света се срутва с трясък,
от болката горчи, като пелин.
Сърцето ми ще експлодира в мен,
душата ми е пълна със стенание...
Загубих вярата си в теб.
Навън е нощ, тъма и отчаяние...


Но четири звезди за мене греят
и вярват - ще намеря брод в нощта.
Това е смисълът, за който аз живея.
Да - смисълът са моите деца.

1994 г.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??