20.08.2011 г., 14:47 ч.

Загърбих "трябва" и "не може" 

  Поезия » Любовна
653 0 2

Преглътнала поредното предателство,

си мислех, че не мога повече...

Не търсех вече любови, приятелство,

повтарях си, че ще се пазя вече.

 

Но по закони някакви - неписани,

се появи и всичко ми обърка,

ума ми пак владее "Липсва ми",

история повтаряна - изтъркана.

 

И за да затвърдим неписаното правило,

не може просто да си с мене,

заради това, което е било,

заради хората и тъпото им мнение...

 

Всеки избор е определящ,

загърбих "трябва" и "не може"

и ако емоциите споделяш,

никой думичка не може да ни каже!

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??