27.05.2007 г., 10:36 ч.

Захарно 

  Поезия
723 0 6
 

Сладко е да си сам.

Захарно е да мислиш само за себе си.

Да имаш сили и време

за себерисуване и себеобичане.

Сладко ми е да съм ничия

и на някого - временна .

Захарно ми е да идвам при тебе за малко -

да загорчат от сладост спомените,

а новите - още по-сладки,

Аз - още по-свободна от тях...

Независима от ничия усмивка -

неочаквана (дори за себе си ),

мигрираща, Свободна...

Сладко е... захарно...


... А сълзите в тъмното - натрапчиво солени...

© Вени Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??