27.05.2009 г., 15:31 ч.

Зайче Байче 

  Поезия » За деца
2406 0 10

 

Вкъщи имам малко зайче,

пухкаво игриво байче!

Скача все насам-натам...

Ох, какво ли да му дам?

Де да знам какво яде!?

Някое парче салам

или супа от фиде!?

Я, наместо да се вайкам,

да попитам мама Зайка.

Ще го храня, ако каже,

с моркови и зелки даже!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??