18.02.2013 г., 0:03 ч.

Зайко-всезнайко 

  Поезия » За деца
1271 0 10

ЗАЙКО-ВСЕЗНАЙКО

 

                        На внучката ми

 

Имам  си  другарче,

малко бяло зайче.

То се казва Спас,

с мен  е всеки час.

През  деня да тичам

с него най-обичам.

Милият  ми зайко

е голям  всезнайко.

Цифрите познава,

задачки решава.

Буквите  обича,

сам-самичък срича.

И най-бързо тича!

Ходиме  двамина

в детската  градина.

А пък  догодина

заедно със Спас

ще сме  ученици

вече в  първи  клас.

 

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??