21.07.2013 г., 18:57 ч.  

Закачливо... 

  Поезия » Любовна
665 0 1

Докосваш ме вълшебно, полудяло... 

С аромат на страст и огън... 

С очи ме пиеш и хипнотизираш... 

Бележиш ме със твоето дихание!

Изричаш заклинание! 

Вълшебник или езуит? 

Тавтология? 

Циник?

Лигльо!

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина много закачливо... и сладко
Предложения
: ??:??