11.04.2007 г., 9:10 ч.

Заклещена 

  Поезия
657 0 1
Аз в теб живея,
ще се радвам, ще се смея.
Аз съм вътре в теб и горя.
Душата ли те заболя?

Вътре в теб съм, ще те разкъсам.
Снимката ти ще скъсам.
В душата ти съм се настанила,
чувствата съм ти изпила.

Искаш от там да ме измъкнеш?
В душата ти не можеш да бръкнеш.
Там съм, просто ме търпи,
дори от яд да те засърби.

Кой ще викнеш от теб да ме изкара.
Сълзите ти май станаха на пара?
Няма да се махна, няма да го сторя!
С теб ще се преборя!

Заклещена съм в теб независимо дали го искаш.
В душата си ме притискаш.
Искаш да ме смажеш, но не може.
Аз съм малка трохичка, Боже.

Окована там ще си стоя.
Дните ти ще броя.
Ще те чакам от глухия свят да излезеш,
в душата си да влезеш.

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "...Ще те чакам от глухия свят да излезеш,
    в душата си да влезеш." Добър край! =)
Предложения
: ??:??