Тъжна съм и с мен тъжат звездите,
тъжна съм и плачат с мен очите!
Плача за теб, плаче и сърцето
дъжд вали и мрачно е небето!
Защо не продължавам напред... защо?
Защото няма със кого...
Защото теб те няма и празно е сърцето
и сълзи се стичат по лицето!
Ти разбра, че за теб са тези сълзи
и когато гръб ми обърна,
всички мечти в мен уби,
а сърцето в камък се превърна!
Ти остави кървав печат
в моя блед и скучен свят.
И сега ме помниш с името - "човекът, който исках да оставя".
А аз с - "човекът, който няма да забравя"!!!
... И вече нищо не чувствам
и нито виждам, нито чувам.
Аз се заклевам, вече няма да се влюбвам!
© Еми Всички права запазени